Køreskole i Ballerup

Mortens Trafikskole henvender sig blandt andet til dig i Ballerup, der leder efter din nye køreskole. Her på siden kan du læse lidt nærmere om, hvordan det er at tage kørekort hos os. Hvis du vil tjekke priserne, så læs mere om priser på kørekort her.

Få et uforpligtende tilbud


  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  85 % af vores elever består første gang!

  Mere end 35 års erfaring

  Samme kørelærer igennem hele forløbet

  Køreskole Ballerup – den gode oplevelse på dine præmisser

  Hos Mortens Trafikskole går vi op i, at du har det godt hos os og består dine prøver. Et kørekort er noget, der skal tages og noget, der skal give dig gode oplevelser, både mens du tager det og efter. Vi kan tilbyde dig en lav pris og et godt forløb. Du får den samme kørelærer under hele forløbet og har mulighed for at tage tests og læse lidt op på stoffet hjemmefra, så du kan få processen gjort hurtigere. Du kan også vælge, hvor mange gange om ugen, du vil til undervisning. Tag en snak med os her på kontakt siden.

  Svært ved at finde den rigtige køreskole i Ballerup og omegn?

  Er du på udkig efter den helt rette køreskole i Ballerup eller omegn? Så er det med garanti ikke en nem opgave. Der findes nemlig et utal af gode køreskoler, hvilket naturligvis gør det svært at vælge. En af de mange er Mortens Trafikskole, og vi synes selv, at vi er værd at overveje.

  Det er der mange gode grunde til; blandt andet er vi en af de køreskoler i Ballerup, hvor beståelsesprocenten er højest. Samtidig har vi eksisteret siden 1987, hvilket betyder, at vi har mange års erfaring med at undervise elever fra Ballerup og omegn. Erfaringen sikrer, at vi kan forberede vores elever på lige netop de situationer, der kan opstå, når man kører i, eller er til køreprøve, i Ballerup og det omkringliggende område.

  Med vores centrale placering i nærheden af både togstation og buslinjer, er det ovenikøbet nemt at komme til og fra teoriundervisningen. Noget, der i øvrigt er muligt at deltage i op til flere gange om ugen, hvis man gerne vil have et hurtigt og koncentreret forløb gennem en god køreskole i Ballerup.

  Kontakt os

  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 72 timer.


   kørekort

   Vores priser er blandt de laveste – endvidere er vores dumpeprocent i bund

   Dumpeprocenten blandt vores elever er en af de laveste på landsplan, og det er noget, vi er stolte af. Det skyldes blandt andet vores høje fokus på en god undervisning. Vi tror på, at det blandt andet skyldes vores små undervisningshold, hvor der er plads og tid til, at alle kan stille spørgsmål, hvis de er i tvivl om noget.

   Men på trods af, at vi gør alt, hvad vi kan for at sikre et godt læringsmiljø, så koster det ikke en formue at tage kørekort hos Mortens Trafikskole. Nærmest tværtimod; vi har nemlig nogle af de laveste priser, hvilket gør os til en af de billigste køreskoler i Ballerup og omegn.

   Leder du efter en billig køreskole?

   Læs mere på siderne her og lær mere om, hvad vi kan tilbyde hos Mortens Trafikskole:

   Vi henvender os primært til dig, der leder efter en billig køreskole i Brøndby, Ballerup, Vallensbæk, Taastrup, Hvidovre, Albertslund og selvfølgelig Glostrup, hvor vores undervisningslokale ligger.

   Du kan læse mere på siderne herunder om vores undervisning i lige præcis din by:

   Kontakt