Køreskole Taastrup

Hos Mortens Trafikskoles køreskole i Taastrup bliver der gjort meget ud af, at undervisningen er sjov og underholdende. Det skal ikke være surt at gå på køreskole. Og det er det så sandeligt ikke hos os!

Få et uforpligtende tilbud


  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  85 % af vores elever består første gang!

  Mere end 35 års erfaring

  Samme kørelærer igennem hele forløbet

  Køreskole Taastrup – dit tempo og dine forudsætninger

  For at få det bedste resultat og for, at du bliver den bedste bilist, så tager vi udgangspunkt i dig og dine behov. Hvor mange gange om ugen vil du gå til teori? Hvornår skal du ud og køre? Har du brug for hjælp til at tage vores tests online?

  Køreskole Taastrup er derfor det oplagte valg til dig, der snart fylder atten, er fyldt atten eller bare dig, der skal til at tage kørekort nu og bor i Taastrup eller omkring. Unge menneske lider hårdt under det hårde pres i skolen i hverdagen, og der er derfor ikke behov for eller grund til som ung at udsætte sig selv for mere end højst nødvendigt. Derfor er Køreskole Taastrup det helt rigtige valg for unge mennesker, som gerne vil tage deres kørekort på en sjov og underholdende måde.

  Kontakt os

  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 72 timer.


   Bosat i Taastrup og på udkig efter en god køreskole?

   Hvis du bor i Taastrup, er du i den heldige situation, at du har utallige køreskoler inden for rækkevidde. Du er eksempelvis ikke langt fra Mortens Trafikskole, der med sin centrale placering tæt på både togstation og busstoppesteder for linje 300S og 500S er nem og billig at komme til.

   Mortens Trafikskole er dog ikke bare en hvilken som helst køreskole nær Taastrup – det er også en god køreskole, der har uddannet bilister i mere end 30 år. Faktisk så god, at vi har en beståelsesprocent, der er blandt de bedste i landet. Samtidig har vi en utrolig fleksibel undervisningsstruktur, der sikrer, at du under de rette betingelser kan erhverve dit kørekort på kort tid i Taastrup. En af fordelene ved vores fysiske placering tæt på Taastrup er naturligvis også, at vi kører på vejene i Taastrup og omegn. Det betyder, at du som bosat i området kommer til at lære at køre bil på de veje, som du også kommer til at køre på, når du har fået dit nye kørekort.

   Vi har haft mange tilfredse elever fra Taastrup og omegn gennem tiden

   Netop det lokale aspekt gør, at vi har haft mange tilfredse elever fra Taastrup og omegn gennem de mange år, hvor vi har drevet køreskole. Faktisk har Mortens Trafikskole eksisteret siden 1987, og det betyder, at vi er meget erfarne i at uddanne personer i alle aldre i at køre bil.

   Derudover har vi et indgående kendskab til lokalområdet, og de udfordringer man kan møde som bilist – både før, under og efter sin køreprøve. Det er lige netop disse udfordringer, som vi sørger for, at du bliver trænet til at håndtere, hvad end det så er snævre veje, gadeparkeringer eller lignende. Det er med til at sikre førnævnte høje beståelsesprocent og generelt tilfredse elever hos vores køreskole i Taastrup og omegn.

   Leder du efter en billig køreskole?

   Læs mere på siderne her og lær mere om, hvad vi kan tilbyde hos Mortens Trafikskole:

   Vi henvender os primært til dig, der leder efter en billig køreskole i Brøndby, Ballerup, Vallensbæk, Taastrup, Hvidovre, Albertslund og selvfølgelig Glostrup, hvor vores undervisningslokale ligger.

   Du kan læse mere på siderne herunder om vores undervisning i lige præcis din by:

   Kontakt