Køreskole Brøndby

Det kan sagtens tage noget tid og kræve nogle overvejelser at vælge en køreskole, men vores køreskole i Brøndby har alt, hvad du kan forlange.

Få et uforpligtende tilbud


  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  85 % af vores elever består første gang!

  Mere end 35 års erfaring

  Samme kørelærer igennem hele forløbet

  Køreskole Brøndby – skal det gå hurtigt?

  Hos vores køreskole i Brøndby er det oplagt at tage dit kørekort på kort tid, hvilket samtidig giver dig mulighed for at føre dine køredrømme ud i livet hurtigere end hos andre køreskoler. Hvis du bor i Brøndby eller Glostrup så husk, at du kan tage tre undervisningsdage om ugen i stedet for måske kun en, hvilket gør, at det kommer til at tage meget kortere tid.

  Processen på vores køreskole i Brøndby bliver så også mere intensiv, men dette har indtil videre kun vist sig at være en fordel for eleverne, fordi stoffet derfor sidder bedre fast, fordi det bliver hørt, terpet og lært flere gange om ugen. Man når ikke rigtigt at glemme noget af teorien eller praksisen, når man bliver mindet om det flere gange om ugen.

  Kontakt os

  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 72 timer.


   kørekort

   Derfor bør Mortens Trafikskole være din foretrukne køreskole i Brøndby

   Hvis du er på udkig efter en køreskole i Brøndby, så er der masser af gode grunde til at vælge Mortens Trafikskole. Vi holder nemlig til her i byen, hvilket gør os til det oplagte valg, hvis du bor i Brøndby eller omegn. Lokationen i sig selv er oplagt for dig, der bor i området af flere årsager. Læs med nedenfor.

   En af årsagerne er, at nærmest uanset hvor i Brøndby du bor, vil der ikke være ret langt ned til os her hos Mortens Trafikskole. Derudover tilbyder vi, som nævnt, at du kan deltage i op til tre teorilektioner om ugen. Det er i den grad nemt, hvis du bor lige rundt om hjørnet. Samtidig er der den fordel, at når du tager kørekort hos en køreskole i Brøndby, så lærer du også at køre bil i Brøndby. Det vil sandsynligvis være de veje, som du kommer til at køre på, når du har fået kørekortet, og det er en fordel at kende dem.

   Derudover er det værd at fremhæve, at vi hos Mortens Trafikskole har uddannet bilister siden 1987. Vi hører til blandt de lokale køreskoler med flest års erfaring. Det kommer blandt andet til udtryk i vores beståelsesprocenter, der er nogle af landets højeste.

   Vi hjælper dig trygt i mål med dit kørekort

   En af grundene til, at vi har så høj en beståelsesprocent er, at vi lægger stor vægt på at gøre vores elever trygge under hele forløbet. Det er helt almindeligt at være nervøs for at skulle tage sit kørekort – både i Brøndby og resten af landet. Derfor sørger vi for at gøre vores for, at du kan være helt rolig ved at tage dit kørekort hos os.

   En af måderne, hvorpå vi opretholder denne tryghed er, at vi underviser vores elever i relativt små hold. Det betyder, at der er plads til at stille spørgsmål – uden at skulle gøre det foran en masse fremmede. Samtidig sørger vi for undervisning i kompromisløs kvalitet, så vi sikrer, at du bliver undervist i alt det, du skal kunne til teori- og køreprøven.

   Leder du efter en billig køreskole?

   Læs mere på siderne her og lær mere om, hvad vi kan tilbyde hos Mortens Trafikskole:

   Vi henvender os primært til dig, der leder efter en billig køreskole i Brøndby, Ballerup, Vallensbæk, Taastrup, Hvidovre, Albertslund og selvfølgelig Glostrup, hvor vores undervisningslokale ligger.

   Du kan læse mere på siderne herunder om vores undervisning i lige præcis din by:

   Kontakt