Køreskole Albertslund

Mortens Trafikskole er en køreskole for dig i Albertslund. Vi hjælper dig til et velfortjent kørekort Hvis du tager dit kørekort på vores køreskole i Albertslund, får en garanti for, at din undervisning bliver både lærerig og sjovt på samme tid.

Få et uforpligtende tilbud


  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  85 % af vores elever består første gang!

  Mere end 35 års erfaring

  Samme kørelærer igennem hele forløbet

  Hvordan foregår din køreskole-undervisning i Albertslund?

  Der er en proces, som alle skal igennem, når de skal tage et kørekort. Der er et fast antal undervisningstimer, som består af et bestemt antal timers teori og et bestemt antal timers køretimer. Det er det, der kaldes lovpakken. Den er den samme landet rundt. Derfor kan man til tider undres over, hvorfor priserne er forskellige fra køreskole til køreskole. Hos Mortens Trafikskole i Albertslund betaler du ikke for mange undervisere og lokaler, du aldrig ser. Vi giver dig en god pris og en vedkommende oplevelse. Læs mere om priser på kørekort her.

  Din undervisning er delt op i teori og praksis. Teoriundervisningen udmunder i en teoriprøve og køretimerne i en køreprøve.
  Det er ikke særlig svært at finde en køreskole, men det er bestemt ikke let at finde den helt rigtige køreskole, som tilbyder lige præcis det, som du ønsker dig af den. I Albertslund, vil Mortens Trafikskole være den køreskole, hvor du får alt, hvad du ønsker dig.

  Kontakt os

  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 72 timer.


   kørekort

   Køreskole i Albertslund med priserne i bund og kvaliteten i top

   Det kan i dag være svært at finde en køreskole i Albertslund eller omegn, hvor priserne ikke er skruet gevaldigt i vejret henover de seneste år. Men det er heldigvis ikke tilfældet hos Mortens Trafikskole. Vi er en lokal køreskole, der har nogle af de mest konkurrencedygtige priser i området.

   Men lave priser er ikke ensbetydende med lav kvalitet. Nærmest tværtimod i dette tilfælde. Vi har nemlig en af landets højeste beståelsesprocenter, hvilket vi naturligvis er meget stolte af. Det er kun noget, man opnår som køreskole ved at tilbyde undervisning af høj kvalitet.

   Hvis du vælger Mortens Trafikskole som din køreskole i Albertslund, så kan du se frem til et trygt og godt forløb. Udover undervisning af god kvalitet, så bliver du undervist af en kørelærer med mange års erfaring. Faktisk har Morten drevet køreskolen siden 1987 – altså i mere end 35 år.

   Vores hold er relativt små, og består typisk af 5 til 10 elever. Det giver plads til, at alle kan stille spørgsmål undervejs i lektionerne, hvilket i den grad er vigtigt for indlæringen. Samtidig er vi meget fleksible i tilrettelæggelsen af undervisningen, så du kommer godt igennem hele forløbet.

   Ønsker du et billigt kørekort, så tilmeld dig i dag

   Hvis du er på udkig efter et billigt kørekort i Albertslund, så kan du med fordel kontakte os. Vores priser er nemlig skruet helt i bund, som vi blandt andet nævnte ovenfor. Det er meget enkelt at tilmelde dig et af vores kommende hold. Du skal nemlig bare trykke på Tilmeld dig øverst på siden.

   Vil du blive lidt klogere på vores priser, inden at du tager den endelige beslutning? Så kan du med fordel tage et kig på vores prisoversigt for kørekort i Albertslund. Har du spørgsmål, har vi også en side for ofte stillede spørgsmål. Alternativt kan du kontakte os via e-mail eller på telefon.

   Leder du efter en billig køreskole?

   Læs mere på siderne her og lær mere om, hvad vi kan tilbyde hos Mortens Trafikskole:

   Vi henvender os primært til dig, der leder efter en billig køreskole i Brøndby, Ballerup, Vallensbæk, Taastrup, Hvidovre, Albertslund og selvfølgelig Glostrup, hvor vores undervisningslokale ligger.

   Du kan læse mere på siderne herunder om vores undervisning i lige præcis din by:

   Kontakt